Adoptie

Hier ziet u voor welke katten we een huisje zoeken. Vaak zijn het wel katten met ‘een rugzakje’. Het kan hier gaan om bepaald gedrag of dat er medisch iets met de kat is. Die informatie vindt u bij de beschrijving van de kat terug.

Tarieven vanaf 2023: Voor een kitten vragen wij een vergoeding van 150 euro (inclusief chip en eerste vaccinatie) en voor een volwassen kat is dat 90 euro (inclusief castratie, chip en vaccinatie). Voor langharige of raskatten rekenen we, in overleg, een hoger bedrag om te voorkomen dat zij bij ons relatief goedkoop worden gekocht en dan voor hogere prijzen op de markt terecht komen. Wij willen geen winst maken op de verkoop van onze katten. Voor ons is het belangrijkst dat ze op de juiste plek terecht komen en een geweldig thuis krijgen.

Al onze katten die voor adoptie in aanmerking komen zijn geregeld ontwormd en ontvlooid, het gebit is nagekeken en de katten zijn door een dierenarts gezond bevonden. Mochten er wel (medische) problemen zijn, dan worden deze altijd gemeld bij de kat in kwestie.

Bent u benieuwd hoe het met een geplaatste kat gaat? Dat kunt u hier terug vinden.

Op dit moment hebbben wij geen katten die voor adoptie in aanmerking komen.

no images were found