Acties

50% actie

De kerstactie is begonnen!

Net als de jaren hiervoor houden we ook nu weer een kerstactie waarbij iedere donatie met 50% wordt verhoogd door een groepje sponsors! Enige voorwaarde is dat in de omschrijving staat dat het om de Kerstactie gaat….

Opus is een van de vele Aidskatten die we dit jaar tegen kwamen. Voor hem zoeken we nog een veilig thuis….

Ieder jaar rond Kerst en in de maand mei houden we een dergelijk 50% actie. Deze inkomsten zijn van levensbelang voor onze stichting. Wij ontvangen geen subsidie van de overheid of gemeente en zijn dus geheel afhankelijk van giften en donaties.

Als je bedenkt dat we iedere maand alleen al aan de dierenarts 2000 euro kwijt zijn, 150 katten dagelijks 10 kilo brokjes eten en 3 treetjes natvoer, dan begrijpt iedereen wel dat het maandelijks een hele toer is om alle rekeningen te betalen.

Daarom is de Kerstactie zo belangrijk: hiervan kunnen de grotere onkosten betaald worden, want ook de huur en nutskosten gaan gewoon door.

De verwilderde Vivian is hoogzwanger, net als haar zusters die hier ook zijn om veilig hun kittens ter wereld te kunnen brengen

 

Niet alleen hebben zij speciale voeding nodig, maar ook moeten ze allemaal 2x gevaccineerd worden, meerdere malen ontvlooid en ontwormd, gechipt en gecastreerd. Daarnaast worden de katers op Aids getest omdat we deze dodelijke en besmettelijke ziekte steeds vaker tegen komen.

Help jij een pootje mee?

Maak een bijdrage over op onze Iban: NL85INGB0004761772 tnv St. Zwerfkatten IJmuiden ovv Kerstactie (of 50%).
Dan wordt jouw bijdrage met de helft verhoogd. Dus van 20 euro wordt 30 gemaakt en een gift van 100 euro is ineens 150 euro. Das leuk geven! De Kerstactie loopt van 15 december 2021 tot 15 januari 2022. Alvast bedankt 💖

Dierendonatie

Via dierendonatie hebben we regelmatig projecten lopen, zoals speciaal voer, krabpalen, artikelen voor het kantoor ed. U kunt zelf bepalen welk bedrag u aan welk project wilt doneren. Wij krijgen het product opgestuurd.

Hier kunt u de lopende projecten terug vinden.

Geef.nl

Via geef.nl is het mogelijk om online een donatie naar ons over te maken.

Ook hebben we hier de volgende projecten lopen:

Gebitssanaties

 

 

 

 

Dieetvoer voor katten met blaasgruis

 

 

 

 

 Vangen, castreren en uitzetten van zwerfkatten

 

 

 

 

 

 

Teaming

 

Zooplus

Bij Zooplus is het mogelijk om je bonuspunten aan een goed doel te schenken. In de maanden september, oktober en november 2019 zijn wij dat goede doel! De bonuspunten kunnen wij goed gebruiken voor voer, grit, speeltjes ed. 

Meer informatie hierover vind je op de pagina van Zooplus.