Acties

 
 

50% actie

Kerstactie is gestart!
 
De afgelopen dagen werd het ons al talloze keren gevraagd: ” Wanneer start de Kerstactie weer?”
Veel mensen wachten speciaal op deze inmiddels welbekende actie, in de wetenschap dat het geld wat ze aan ons doneren, met de helft wordt verhoogd. En dat is leuk geven!
Want maak je 20 euro naar ons over, dan komt daar zomaar een tientje bij! En van een gift van 50 euro wordt ineens 75 euro gemaakt!
 
Het groepje sponsors wat verantwoordelijk is voor die extra bijdrage, was gelukkig ook dit jaar weer bereid mee te werken aan de actie, waarvan de opbrengst voor onze stichting van levensbelang is.
Het blijft voor ons altijd weer spannend of we genoeg sponsors vinden, en of onze volgers weer net zo enthousiast zijn als zij!
 
Doe jij ook weer mee? De actie loopt van 15 december 2023 tot 10 januari 2024. De enigste voorwaarde is dat er bij je donatie vermeld staat dat het de Kerstactie betreft.
Ons rekeningnummer is NL85INGB0004761772 tnv St. Zwerfkatten IJmuiden.
 
Alvast bedankt ♥️

Dierendonatie

Via dierendonatie hebben we regelmatig projecten lopen, zoals speciaal voer, krabpalen, artikelen voor het kantoor ed. U kunt zelf bepalen welk bedrag u aan welk project wilt doneren. Wij krijgen het product opgestuurd.

Hier kunt u de lopende projecten terug vinden.

Geef.nl

Via geef.nl is het mogelijk om online een donatie naar ons over te maken.

Ook hebben we hier de volgende projecten lopen:

Gebitssanaties

 

 

 

 

Dieetvoer voor katten met blaasgruis

 

 

 

 

 Vangen, castreren en uitzetten van zwerfkatten

 

 

 

 

 

 

Teaming

 

Zooplus

Bij Zooplus is het mogelijk om je bonuspunten aan een goed doel te schenken. In de maanden september, oktober en november 2019 zijn wij dat goede doel! De bonuspunten kunnen wij goed gebruiken voor voer, grit, speeltjes ed. 

Meer informatie hierover vind je op de pagina van Zooplus.