Tussenstand 50% actie

Gepost op door in de categorie Nieuws

Kerstactie

De tussenstand van de kerst/50% actie is ca €2500,00! Dit is nog zonder de 50%! Daar zijn we zeker al heel blij mee!

Wilt u ook mee helpen? Dat kan nog tot 15 januari. Elke gift die in deze periode op onze rekening wordt gestort met de omschrijving Kerst of 50% wordt met de helft verhoogd door drie trouwe sponsors. Dus stel dat je 50 euro overmaakt aan ons, dan maken zij daar 75 euro van.

De opbrengsten van de Kerstactie zijn voor ons de belangrijkste van het hele jaar. Daarvan worden de duurste rekeningen betaald als huur, nutsvoorzieningen, verzekeringen, nog openstaande dierenartskosten, accountant etc. Dat geeft ons de rest van het jaar wat ruimte. 
Ook wordt een deel besteed aan bijzondere extra projecten die anders niet haalbaar zijn. Welke dat dit jaar gaat worden, daar zijn we zelf nog niet helemaal over uit. De to-do lijst is groter dan de financiële mogelijkheden en om het geld goed en nuttig te besteden kijken we naar duurzaamheid, het belang voor ‘onze’ katten en moeten we ook rekening houden met onvoorziene omstandigheden en noodgevallen. Hoe dan ook komt alles 100% bij de katten terecht.

Wil je helpen? Elke bijdrage, klein en groot, is welkom. IBAN NL 85INGB0004761772 st. Zwerfkatten IJmuiden OVV Kerstactie | 50%

Geschreven door:

Marya Dekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *