Sok

 
Ik ben Sok en ben op zoek naar een nieuw huisje. Ik kon niet bij mijn vorige huisje blijven omdat ik Kattenaids heb. Ik ben 2 jaar oud en vind andere katten, honden en kinderen alleen maar leuk.
 
Mijn nieuwe baasje moet wel goed begrijpen wat Kattenaids is. Of bereid zijn dat te leren. Weten waar je op moet letten qua gezondheid. Zo is het heel belangrijk dat ik goede voeding krijg en regelmatig bij de dierenarts wordt gecontroleerd. Ik kan namelijk best oud worden met deze ziekte, maar alleen als er goed gelet wordt op bepaalde medische punten…
En wat zou ik verder graag willen? Eigenlijk ben ik heel makkelijk; ik ben zindelijk, gechipt en gevaccineerd en ook heel leuk in de omgang. Mijn ziekte is niet gevaarlijk voor mensen, en ik vind eigenlijk alle mensen wel leuk, vooral als ze mij leuk vinden! Ik moet dus voortaan als binnenkat leven, maar een afgesloten tuin of balkon zou wel heel fijn zijn….
 
Ook wil de stichting geregeld contact houden. Om te zien of alles goed gaat met me, maar ook om hulp te bieden bij alle praktische zaken waar tegen aan gelopen kan worden. Ook kan ik tijdens vakanties bij de stichting logeren, omdat de meeste pensions mij niet willen opnemen. Daarom is het wel handig als ik binnen de regio kom te wonen.
 
Wil jij mij een gouden mandje geven? Neem dan contact op met de stichting.