Eindstand kerstactie

Gepost op door in de categorie Nieuws

De 50 % actie met Kerst was wederom een gigantisch succes! Zoveel mensen hebben kleine en grote donaties gedaan en de totale stand kwam uiteindelijk op iets meer dan 6000 euro! Een enorm bedrag voor ons.
We willen toch kort uitleggen waar dit geld vooral naar toe gaat: verzekering van onze ambulance, huur opslag voor een half jaar, huur volkstuin, nutsvoorzieningen opvang, aankoop stofzuigerzakken, filters, slangen en benodigdheden, voor paar maanden kattenbakzakken, paar maanden dierenartskosten, kosten website, kosten nieuwsbrief printen en versturen, kerstpakketjes en aardigheidjes verjaardagen vrijwilligers, keurmerk, aankoop allerlei benodigdheden / onderhoud opvang (kennel kast, verf, bouwmaterialen, beplanting etc,), dieetvoeders, grit, accountants kosten, kantoorbenodigdheden en ga zo nog maar even door. Logische en misschien minder logische zaken. Iedereen snapt dat we voer en grit nodig hebben, maar weinig mensen denken aan stofzuigerzakken, een nieuwe computermonitor of het drukken van foto’s voor de afstand adopties. En alles bij elkaar loopt dat aardig op!
We houden zeker niet voldoende over om onze droom te verwezenlijken: een goede waterleiding en afwatering van de vloer in het oude verblijf. Dachten we…. Tot we onlangs een gulle gift kregen die we speciaal hiervoor even hebben geparkeerd op onze spaarrekening! Alle vaste lasten zijn voorlopig weer betaald, de voorraden aangevuld en wie weet hebben we straks dus ook een werkbare vloer in het oude buitenverblijf en stromend water in ons meest nieuwe, 2de verblijf!Alle donateurs ontzettend bedankt! We kunnen zonder jullie simpelweg niet bestaan. Niet zorgen voor die tientallen kansloze katten die onze hulp juist zo nodig hebben! Het is zo’n geruststelling dat we weer even voort kunnen. Dat we hebben bewezen dat we al bijna vijftien jaar een gezonde organisatie hebben, en onze toekomst steeds stabieler en daadkrachtiger wordt. Dat kunnen we slechts bereiken en bekrachtigen door zelf keihard te werken en vooral ook door de geweldige hulp van jullie. Bedankt!!!!

 
 
Het totale bedrag wat op onze rekening is gestort, inclusief de 50%, was iets meer dan 6000 euro! Op de foto is het al wat minder omdat we de rekening van Mau moesten voorschieten / betalen. Ook was er nog een andere grote gift binnengekomen, maar helaas te laat en die telt niet mee met de Kerstactie. Deze gulle gift hebben we op onze spaarrekening gezet om speciale projecten mee te kunnen bekostigen. Elly; onze dank daarvoor!!!!
 

Geschreven door:

Marya Dekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *