De Zomeractie is begonnen!

Gepost op door in de categorie Nieuws

De welbekende 50% actie werkt weer net als de keren hiervoor: Iedere gift die op onze rekening wordt gestort tussen vandaag en 20 juni, wordt door een groepje trouwe sponsors met de helft verhoogd. Dus doneer jij 30 euro, dan komt daar zomaar 15 euro bovenop en ontvangen wij dus 45 euro! Honderd euro is plots 150 euro en ga zo maar door.

Deze 50% actie is voor ons super belangrijk omdat we geheel afhankelijk zijn van giften. Met deze extra inkomsten kunnen wij dure rekeningen betalen en bijzondere projecten bekostigen. Meestal betreft dat een duurzame investering in de opvang: een nieuw dak, waterleiding of de felbegeerde nieuwe vloer waar we al een poos voor sparen. Zaken waar de katten, en de vrijwilligers, nog jaren plezier van gaan hebben maar anders niet te realiseren zijn.

Help jij mee? Stort dan nu een bijdrage op IBAN NL85INGB0004761772 tnv Stichting Zwerfkatten IJmuiden. De 50% komt er alleen bovenop als je erbij vermeld dat het om de Zomeractie of 50% actie gaat. Dus niet vergeten hoor!

Als extraatje mogen we van onze sponsors ook nog eens 3 prachtige boeketten verloten onder de deelnemers. Wil je daar kans op maken, vermeld dan tevens je adres bij je donatie, zodat we met de winnaars contact kunnen opnemen… Alvast bedankt!

Kosten voor het onderhoud van oa onze ambulance worden betaald vanuit de 50% acties…

 

 

 

 

Het oudste buitenverblijf: reuze gezellig maar de huidige tegelvloer is een doorn in het oog en nauwelijks goed schoon te houden….

 

 

 

Een enorme maandelijkse kostenpost: de dierenarts kosten. Maar zo belangrijk omdat daar levens mee gered worden, zoals dat van Melanie. Deze gewonde havenkat staat op de lijst voor een ingrijpende oor-amputatie.

 

 

 

Ook de TNR-projecten (het vangen, castreren en terugzetten van groepjes verwilderde zwerfkatten, met als extra dagelijkse verzorging!) worden betaald vanuit de 50% acties. Door consequent TNR beleid worden populaties zwerfkatten ingetoomd en leven deze wildjes een dierwaardig bestaan ipv een dagelijks gevecht om te overleven.

 

 

 

 

 

Geschreven door:

Marya Dekker

2 responses to “De Zomeractie is begonnen!

  1. Hallo ik weet niet of ik het hier mag plaatsen maar ik heb omdat mijn kat is overleden veel kattenbrokjes over heb je hier misschien iets aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *