Stella (GERESERVEERD)

stella 11-17

Ik ben Stella, een poesje van 5 jaar.

Ik vind mensen altijd een beetje spannend. Ik lig graag op een hoge plek zodat ik alles kan zien. Ik hou er niet van als iemand heel enthousiast en druk op me af komt, dan kan ik gaan uithalen. Ik wil graag even ‘de kat uit de boom kijken’. Als je wat lekkers bij je hebt dan gaat het allemaal al een stuk makkelijker. Een kattensnoepje is lekker, maar nog lekkerder is de liquid snacks die ze hier hebben. Ik wil wel altijd eerst even aan je hand ruiken voordat je me gaat aaien, maar als je bent goed gekeurd, dan mag je mijn koppie aaien, heerlijk vind ik dat! Uiteindelijk kom ik zelf naar je toe voor aandacht, maar daarvoor moet je wel even geduld hebben. Het is dus eigenlijk wel belangrijk dat je al ervaring hebt met katten.

Ik kom niet veel buiten, daarom is het ook niet nodig om een tuin te hebben. Een afgeschermd balkon zou voor mij ook kunnen. Een druk gezin met jonge kinderen vind ik niet zo heel fijn, ik hou meer van een beetje rust om me heen.

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.