Shoeffi

Enige tijd geleden werd onze Shoefi geadopteerd. Helaas moest de nieuwe eigenaresse deze week de cyperse kater terug brengen wegens persoonlijke omstandigheden. Dat had dus niets te maken met Shoefi zelf en daarom zoeken we kalm aan toch weer een nieuw huisje voor deze verlegen knuffelaar.

Shoefi vraagt niet veel, maar is wel erg schrikkerig en mede daardoor niet geschikt voor plaatsing bij jonge kinderen. Voor hem zoeken we een rustig huisje, liefst bij wat oudere mensen die veel tijd hebben om lekker met Shoef op schoot te knuffelen. Maar die ook het begrip hebben dat hij zich liever niet laat zien als er visite is. Ook is hij graag de enigste kat in huis, al zal hij eventueel met een andere, oudere en niet-dominante kat overweg kunnen. Shoefi zelf is ook al wat ouder, ongeveer 12 jaar en is niet gewend om buiten te komen dus in een flat met balkon zal hij meer dan tevreden zijn!

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.