Rein (gereserveerd)

Ik ben Rein, een volwassen gecastreerde kater. Ik ben bij de HVC in Velzen-Zuid in de vangkooi gelopen en hoe iedereen ook zijn best deed, mijn baasje is niet gevonden.

In het begin was ik heel bang voor iedereen, maar ik heb niet geblazen of uitgehaald. Nu heb ik door dat de mensen wel heel lief zijn, dat ze kunnen aaien en spelen. Dat is feest! Ik laat je graag op mijn buik aaien en ben dan zo enthousiast dat ik hele harde kopjes ga geven. Ook vind ik het heerlijk om opgetild te worden en op schoot te zitten. Ik ben een echte knuffelkat.

Andere katten vind ik echt niet leuk, daarom denken ze dat het beter is dat er al naar een eigen huisje gezocht gaat worden.
Weet wel dat ik me in het begin ga verstopen en me niet zo snel laat zien. Ik vind een nieuwe omgeving heel erg eng. Maar met veel geduld zal je beloond worden, want dan laat ik me graag knuffelen. Als ik je eenmaal vertrouw kan je ook bijna alles met me doen: aaien, optillen, kammen, spelen. Ik vind dat dan allemaal geweldig! Ik vind het in de opvang heel eng buiten, maar dat komt door de andere katten. In een afgesloten tuin of balkon zou ik het denk ik wel fijn vinden.

Ik zoek dus een rustig huisje zonder andere katten en honden en zonder kleine kinderen en een nieuw baasje die snapt dat ik heel veel tijd nodig heb om te wennen. Natuurlijk willen de mensen hier het nieuwe baasje graag helpen om mijn vertrouwd te maken in mijn nieuwe omgeving.

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.