Mercedes

Ik ben Mercedes. Ze weten niet precies hoe oud ik ben, maar ze denken dat ik 3-3,5 jaar ben. Ik ben samen met mijn 4 kittens bij de stichting binnen gekomen. Ik mocht ook samen met de kittens los, maar dan moest ik goed in de gaten houden of de andere katten niet bij mijn kittens kwamen. Als dat wel zo was liet ik ze merken dat dat niet mocht. Toen ik zag dat het allemaal goed ging heb ik me een beetje terug getrokken. Het is toch wel allemaal spannend zo met al die katten en de mensen hier. Soms laat ik me voorzichtig aaien, maar dan probeer ik de mensen eerst af te schrikken met blazen. Daar trappen ze hier niet in en eigenlijk vind ik het aaien best wel fijn.

Ik ben op zoek naar een rustig huisje, niet te veel drukte en gedoe. Als ik eenmaal gewend ben, vind ik het aaien best wel leuk. Ik denk zelfs dat ik spelen ook wel leuk zou vinden, maar daar is het hier te druk voor. 

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.