Kittens 2019

Kittens Bobby

Wij zijn samen met onze moeder Bobby gevonden in een schuur toen we een paar dagen oud waren. We zijn geboren op 29 april 2019. Omdat ze dachten dat mama een wilde poes was zijn we naar de stichting gegaan. Daar kregen we met z’n vieren een grote kennel en vanaf de eerste dag dat we er waren zijn we veel geaaid en geknuffeld. We zijn dus goed gesocialiseerd! We begroeten de mensen enthousiast, want we weten dat ze komen spelen of komen knuffelen. Dat vinden we erg leuk! Alleen willen zij soms knuffelen als wij willen spelen, we hebben namelijk energie voor 10! Andere katten zijn geen probleem voor ons, die negeren we gewoon en we doen ons eigen ding: vliegjes vangen, onze staart vangen, achter pluisjes aanrennen, met kattenbakkorrels spelen, noem maar op.

Bless (gereserveerd)

   

Ik ben een zwart poesje met een witte bef, wit vlekje tussen mijn achterpootjes en witte oksels. Vooral dat laatste vinden de mensen hier erg leuk. Ik speel graag, maar wil ook wel graag aandacht. Ik ben drukker dan Blair, maar niet zo druk als Blossom. 

Blair (gereserveerd)

   

Ik ben een zwart katertje met een grijze ondervacht, dus niet helemaal pikzwart. Met het zonnetje erop kan je ook een heel klein beetje een cyperse tekening zien. Ik ben de rustigste van het stel, maar niet saai hoor. Natuurlijk vind ik spelen ook leuk, maar ik kom ook graag bij je liggen. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je me ook gaat aaien, maar daar help ik je wel aan herinneren. Kan namelijk al best hard miauwen!

Blossom (gereserveerd)

    

Ik ben een pikzwart poesje. Ik ben de snelste en ondeugendste van het stel. Ik doe alles wat de rest niet doet, zo klom ik al heen snel in het gaas en zat ik in no-time boven op het hok van Missy. Toen moest ik er nog af, dat was enger, maar hard miauwen en dan komen ze me er af halen. Ik ben niet te stoppen met spelen, rennen, klimmen en klauteren. Alles is leuk en interessant. Het is daarom niet zo’n goed plan om mij bij een oude kat te plaatsen, die zal ik de hele dag uitdagen om te spelen en of dat nu zo’n goed plan is…. Ik kom ook wel graag bij je zitten, maar eigenlijk dan ook om te spelen, in je broek te hangen, de lusjes van je spijkerbroek uit te testen, kijken wat er gebeurt als ik nagels in blote benen zet en nog veel meer. Ik verveel me echt geen moment! De mensen hier denken dat het ook niet zo’n goed plan is om bij hele jonge kinderen geplaatst te worden. Maar met wat oudere kinderen die ook veel willen spelen is het geen probleem!

 

We mogen eind juli naar ons nieuwe baasje. Nu hebben begrepen dat dit in de zomervakantie is. Het is geen probleem als we iets langer blijven tot onze nieuwe baasjes weer terug zijn van vakantie.

 

Noah en Nois (gereserveerd)

   

Wij zijn Noah (zwart) en Nois (cypers). We zijn vorige week bij de stichting gekomen. We zijn 2 katertjes bijna 3 maanden oud, vol energie en lekker druk. We hebben geen problemen met andere katten, maar moeten nog even wat meer aan de mensen wennen. Het aaien laten we wel toe, vooral als we moe zijn na het spelen, maar het moet nog even wat beter gaan. Ze denken dat we eind juli naar een nieuw huisje kunnen. Als jullie dan met vakantie zijn, mogen we nog wat langer blijven. We zijn ook honden en kleine kinderen gewend. We willen graag samen naar een nieuw huisje, we doen namelijk alles samen: slapen, spelen, eten.

 

Spikkel (gereserveerd)

  

Ik ben Spikkel (rechts), een katertje van circa 4 maanden oud. In ben nog wat te mager voor mijn leeftijd en moet eerst nog wat aankomen voor ik naar een nieuw huisje kan. Ik ben goed gesocialiseerd en kom graag bij je zitten om te knuffelen, maar ook spelen en rennen kan ik heel goed! Het is belangrijk dat mijn baasje ook veel thuis is, omdat ik heel er op mensen ben gericht.

 

Wij worden allen als binnenkatten opgevoed. We zijn geen verkeer gewend. We kunnen wel in een afgeschermde tuin of op een afgezet balkon.

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.