Jace (GERESERVEERD)

Ik ben Jace, geboren in september 2017 en woon sinds het voorjaar van 2019 bij de stichting. Bij mijn vorige huisje werd het mij te druk met andere dieren. Daardoor ging ik steeds meer buiten rond lopen tot ik bijna niet meer binnen kwam. Ik moest ook wel weer even wennen aan de mensen, maar gelukkig had ik snel door dat ze heel lief zijn. Nu ben ik een grote knuffelkat die graag bij je komt zitten. Ook spelen vind ik erg leuk.

Doordat ik andere dieren, en dus ook de katten hier, niet leuk vind ben ik op zoek naar een rustig huisje, bijvoorbeeld bij oudere mensen. Belangrijk is dus dat er geen andere dieren zijn, dat vind ik echt niet fijn. Ook is het belangrijk dat de tuin of het balkon is afgezet zodat ik niet weg kan lopen als het even te druk wordt. 

Ook is het belangrijk dat mijn nieuwe baasje begrijpt dat ik in een nieuw huis eerst een beetje moet wennen. Het kan zijn dat ik me eerst ga verstoppen. Maar als ik je eenmaal vertrouw dan ben ik hartstikke gezellig!

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.