Fletcher (gereserveerd)

 

Ik ben Fletcher, ongeveer 2 jaar jong en ben in Spaarnwoude gevonden met dode kittens in mijn buik. Nog net op tijd hebben ze me gered door me te opereren. Ik ben nu ‘geholpen’, gevaccineerd en gechipt.

Ik heb best veel meegemaakt en ben daardoor nog wat schrikkerig. Maar verder wel heel lief! De mensen hier denken dat ik het meest baat heb bij een eigen huisje dus daarom zoeken ze voorzichtig al naar een nieuw baasje voor me. Die moet echter wel aan wat voorwaarden voldoen: zo hou ik niet van veel drukte en dus niet van jonge kinderen, honden of andere dominante katten. Ik heb vooral behoefte aan rust en een vast eigen plekje waar ik veilig kan slapen, eten maar ook mijn behoefte kan doen. Als ik me niet veilig voel, bega ik soms een ‘ongelukje’, omdat ik dan niet naar de bak durf. Ik ben niet onzindelijk maar wel angstig. Daarom mag ik ook niet naar buiten, tenzij dat een afgesloten tuin of balkon is.

Ik vraag eigenlijk niet veel, en zou het erg naar mijn zin hebben in een rustig huishouden met hooguit 1 andere, rustige kat die mij mijn gang laat gaan. Ik zoek geen speelkameraadje, maar wel lieve mensen die me graag knuffelen (heerlijk!), waar ik naast mag zitten om samen televisie te kijken en die het begrijpen als ik me soms verstop. Met liefde en geduld kan ik alleen maar nog leuker worden!

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.