Collecte resultaat binnen: schokkend!

Gepost op door in de categorie Nieuws

Gister is de laatste collectebus opgehaald en na een nachtje tellen, en opnieuw tellen (wat een lol hadden de katten met al die stapeltjes kleingeld!), is het resultaat binnen. We zijn in shock maar dan positief; er is maar liefst een bedrag van €1983,10 opgehaald door 11 mensen!!! En dat in de koudste week van deze winter…. We zijn dan ook supertrots op ‘onze’ collectanten die zo dapper doorgebikkeld hebben. Ondanks dat we ze gezegd hebben met deze kou niet de straat op te gaan heeft geen 1 van hen opgegeven! De kou had echter ook zijn voordelen. Van meerdere collectanten hoorden we dat ze geld kregen van mensen die ” Niets met katten hebben” maar wel wat gaven uit respect voor de collectant. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! Namens het bestuur danken we onze kanjers nogmaals en uiteraard alle inwoners die ons hebben gesteund. We hebben nu in ieder geval al een mooi begin voor de verbouwing van het oude binnen- en buitenverblijf waar met name de vloeren vervangen moeten worden. Dit is echt een super begin!!!

Speciale dank aan de twee kinderen uit de Bomenbuurt in IJmuiden die voor deze gelegenheid hun portemonnee tevoorschijn haalden en de inhoud daarvan aan de katjes schonken. Ah lief!

Schimmel en vocht: twee problemen die we kunnen missen als kiespijn en die we komende maanden met man en macht gaan aanpakken!

Geschreven door:

Marya Dekker

Een reactie op “Collecte resultaat binnen: schokkend!

  1. Wat een mooi resultaat en het bedrag opgebracht door 11 mensen.teken, dat ze jou en de vrijwilligers goed waarderen.
    Een echte opsteker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *