Boyke (GERESERVEERD)

Hoi, mijn naam is Boyke. Ik ben een halve Pers X Maine Coon. Ik heb dus wat langere haren die wat aandacht vragen. Maar dat vind ik niet erg hoor! Kammen en aaien vind ik wel fijn. Ik zit graag bij je, nadat ik een klein ommetje buiten heb gedaan. Mijn vorige baasje was zo vaak weg dat ik helemaal vervreemde van een normaal leven als huiskat. Ik was alleen nog buiten aan het zwerven. Inmiddels heb ik in de opvang weer geleerd hoe leuk het bij mensen kan zijn. Rustige kinderen kan ik hebben maar ik hou niet zo van andere katten. Het liefst woon ik bij wat oudere mensen die lekker met mij kroelen. Ik ben zelf ook niet meer zo piep, bijna 14 jaar, maar nog zo gezond en alert als een vis!

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.

Normaal vragen we 70 euro voor een volwassen kat (gecastreerd, gechipt en gevaccineerd). Voor langharige katten of raskatten vragen wij echter een grotere bijdrage. Enkel om te voorkomen dat deze, vaak zeer gewilde katten, in de verkeerde handen vallen. Er zijn immers mensen die asiels en Marktplaats afspeuren om goedkoop aan een dergelijke kat te komen, enkel en alleen om ze met winst weer door te verkopen. Dit willen wij uiteraard voorkomen! Dus is de prijs wat hoger om doorverkoop te ontmoedigen.