Miep

Miep 2-10-17

Ik ben Miep en ik woon bijna een jaar bij de stichting. Ik ben een schildpadpoes van 6 jaar.

Ik heb suikerziekte en moet daarom 2x per dag geprikt worden met insuline. Soms is het ook nodig om mijn bloedsuikerwaarde te meten. Van het dagelijks prikken voel ik niets. Maar je moet dit wel al kunnen of het willen leren. Het meten van mijn bloedsuikerwaarde vind ik iets vervelender, vooral omdat ik dan wat langer stil moet zitten. Maar meestal gaat het goed met mij. Ik eet gewoon mee met de andere katten en als zij wat lekkers krijgen, krijg ik dat ook 🙂

Ik ben graag buiten. Dan zit ik het liefst om me heen te kijken wat er allemaal gebeurt. Bij voorkeur doe ik dat vanaf een hoge plek zodat ik alles kan zien. Dan zie ik het ook wanneer er iemand aankomt met wat lekkers.

Ik ben niet een hele grote knuffelkat. Ik kom graag even bij je om geaaid te worden of om te kijken of je iets lekkers voor me hebt. Daarna ga ik mijn eigen gang weer. Ik heb geen problemen met kinderen of andere dieren.

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.