Miep (gereserveerd)

Miep 2-10-17

Ik ben Miep en ik woon ruim een jaar bij de stichting. Ik ben een schildpadpoes, geboren in 2011.

Ik heb suikerziekte en moet daarom 2x per dag geprikt worden met insuline. Soms is het ook nodig om mijn bloedsuikerwaarde te meten. Van het dagelijks prikken voel ik niets. Meestal kom ik zelf al naar je toe als je mijn prikje klaar maakt, handig hè? Als je nog geen ervaring hebt met het geven van de prikjes, dan willen de mensen hier je daar graag bij helpen. Het meten van mijn bloedsuikerwaarde vind ik iets vervelender, vooral omdat ik dan wat langer stil moet zitten. Maar meestal gaat het goed met mij. Ik eet gewoon mee met de andere katten en als zij wat lekkers krijgen, krijg ik dat ook 🙂

In verband met mijn suiker is het niet handig dat ik buiten de tuin kom. Dan weet je niet of ik op tijd terug ben voor de volgende prik. Een afgeschermde tuin of balkon is daarom beter, maar niet noodzakelijk. Ik vind het ook prima om binnen te blijven.

Ik kom graag bij je in de buurt zitten om aangehaald te worden of om te kijken of je iets lekkers voor me hebt, maar ga ook veel mijn eigen gang.  Ik heb geen problemen met kinderen of andere dieren.

Denk je dat je mij een gouden mandje kunt bieden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de stichting.