50% zomeractie van start!

Gepost op door in de categorie Nieuws

De 50% Zomeractie start vandaag!

Onze trouwe volgers weten het inmiddels wel: Deze actie is begonnen als initiatief van www.samenwerkende-dierenclubs.nl en zorgt ervoor dat met name de kleine dieren-organisaties wat extra financiële steun krijgen. Hoe? Tussen 15 mei en 15 juni worden alle giften die binnenkomen met 50% verhoogd! Dus als jij 20 euro stort krijgen wij 30 euro en van een gift van 100 euro wordt 150 gemaakt. Deze actie houden we 2x per jaar en wordt ondersteund door verschillende sponsors. De enige voorwaarde die zij stellen is dat je bij je donatie vermeld dat het om de 50% actie gaat.

Van de opbrengst van iedere 50% actie wordt een deel gebruikt voor duurdere rekeningen en een deel gereserveerd voor bijzondere projecten. Op dit moment staan er twee noodzakelijke verbeteringen op onze wenslijst: een waterleiding naar het nieuwste tweede verblijf toe, en een goede vloer in het oude binnen- en buitenverblijf waar met regenval de katten letterlijk met natte pootjes lopen. Beiden projecten zijn noodzakelijk om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Het zijn prijzige aanpassingen, maar met het realiseren ervan komen we weer een stap verder bij onze droom; een duurzame professionele opvang waar kansloze en onplaatsbare katten een permanent en veilig thuis krijgen. Katten die nergens welkom zijn omdat ze onzindelijk zijn, verwilderd of schuw zijn of een gedragsstoornis hebben (agressie). Ook zij hebben recht op een eerlijke kans!

Help je mee om hun leven mooier te maken en het werk voor de vrijwilligers iets makkelijker? St. Zwerfkatten havengebied IJmuiden NL85INGB0004761772 ovv zomeractie of 50 procent. Bedankt en we houden jullie op de hoogte!

Het dagelijks schoonhouden van de vloer van het oude buitenverblijf is een enorm lastige klus die veel te veel tijd vergt …

Geschreven door:

Marya Dekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *